Όροι & προυποθέσεις

ΓΕΝΙΚΑ


Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί  ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της . Η επιχείρηση αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσα από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν επηρεάζει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.


ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ


Η thehobs τηρώντας πιστά τις αρχές που διέπουν την προστασία των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και τις διεθνείς συμβάσεις, δεσμεύεται ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε χρήση των προσωπικών σας δεδομένων τα οποία είναι αποθηκευμένα στην βάση δεδομένων μας πέραν της απολύτως απαραίτητης για την ορθή διεκπεραίωση των παραγγελιών σας καθώς και για την επικοινωνία μας μαζί σας για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας.

Η thehobs με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί ή ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που εμπιστεύεστε, παρά μόνον και κατ’ εξαίρεση δύναται να δημοσιοποιήσουν προσωπικά σας στοιχεία όταν τούτο επιβάλλεται από Δημόσια Αρχή, δικαστήριο κ.λπ..

Όλες οι πληροφορίες οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: Το όνομα χρήστη (username) και ο Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε διασφαλίζουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.

Συνιστάται η αλλαγή του προσωπικού μυστικού κωδικού ασφαλείας (password) σε τακτά χρονικά διαστήματα για λόγους ασφαλείας. Για τη δική σας ασφάλεια θα πρέπει, επίσης, να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα. Τα προσωπικά σας δεδομένα αποτελούν αποκλειστική σας ευθύνη όσον αφορά στη διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψής τους από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής τους θα πρέπει να ενημερώσετε άμεσα την thehobs, σε διαφορετική περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα www.thehobs.gr ,δεν ευθύνονται για τη χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Συνιστάται επίσης η αποφυγή χρήσης των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης).

 

Σε περίπτωση που ξεχάσετε τον κωδικό εισόδου (password), στη σελίδα σύνδεσης στο λογαριασμό σας, υπάρχει η επιλογή ανάκτησης του password χρησιμοποιώντας το email που έχετε χρησιμοποιήσει κατά την εγγραφή σας.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη κάθε συνδιαλλαγής  είναι η εκ μέρους σας γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Κατά τη διάρκεια μιας παραγγελίας, θα ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, η διεύθυνση στην οποία θέλετε να αποσταλούν τα πωλούμενα προϊόντα, ο αριθμός του σταθερού σας τηλεφώνου και η ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail address).

Μπορείτε οποτεδήποτε να προβείτε στην αλλαγή των προσωπικών σας στοιχείων.


ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ


Η περιήγηση στην ιστοσελίδα μας www.thehobs.gr είναι αποκλειστικά ευθύνη του χρήστη. Η thehobs δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων της thehobs στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία. thehobs αν και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια δεν εγγυάται οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή και χωρίς σφάλματα και δεν μπορεί να αποκλείσει την ύπαρξη λαθών στις παρεχόμενες πληροφορίες.


ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ


Εκτός των αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων), όλο το περιεχόμενο του www.thehobs.gr συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών,  κειμένων, των παρεχομένων υπηρεσιών και γενικά όλων των αρχείων αυτού του δικτυακού τόπου, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της www.thehobs.gr και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων και συνθηκών. Απαγορεύεται η εν όλω ή εν μέρει  αντιγραφή , πώληση, αλλοίωση η μετάδοση του περιεχομένου χωρίς την άδεια της thehobs.
Ο χρήστης/μέλος κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του
 www.thehobs.grΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ.


Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελία. Όταν έρθει στο χώρο σας ο υπάλληλος της ΕΛΤΑ COURIER και ACS COURIER για να σας παραδώσει τα προϊόντα σας, πληρώνετε μετρητά την αξία της παραγγελίας σας. Είναι ο πιο απλός τρόπος χωρίς χρήση πιστωτικής κάρτας αλλά το κόστος για την υπηρεσία αντικαταβολής είναι ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες αξίας μεγαλύτερης των 89 €. Για μικρότερες των 89 € το κόστος είναι στα 2.00 €.

 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ - χρεωστικη ΚΑΡΤΑ .


Μπορείτε να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας με οποιαδήποτε πιστωτική κάρτα VISA, MASTERCARD, MAESTRO, DINERS, DISCOVER και AMERICAN EXPRESS οποιασδήποτε τράπεζας.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (SecureSocketsLayer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

 

Η www.thehobs.gr δεν αποθηκεύει κανένα στοιχείο που αφορά αυτή την διαδικασία παρά ενημερώνεται αυτόματα για την επιτυχή η μη έκβαση της πληρωμής.

 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.   

  

Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και εφόσον επιλέξετε αυτόν ως τρόπο πληρωμής, μπορείτε να μεταφέρετε το ποσό οφειλής, σε κάποιον από τους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς:

ALPHA BANKGR3701406610661002002016641

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR4601727530005753083475672

 

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΠΑΡΑΣΥΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

 

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλείστε να αναφέρετε και τον κωδικό της παραγγελίας σας, κατά την μεταφορά του ποσού. Οπως και να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 2810280389 τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος ή να μας στείλεται αντίγραφο της κατάθεσης στο e-mailinfo@thehobs.gr

 

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ


ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ – ΔΩΡΕΑΝ
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 12 ημερολογιακών ημερών χωρίς κανένα απολύτως κόστος και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο μέγεθος ή άλλο προϊόν. Για επιστροφές εντός Ελλάδας
  δεν επιβαρύνεστε με έξοδα μεταφορικών, αρκεί να χρησιμοποιήσετε την μεταφορική εταιρεία που θα σας υποδείξουμε. Για επιστροφές από το εξωτερικό τα έξοδα επιστροφής βαραίνουν αυτόν που κάνει την επιστροφή.

Για της επιστροφές απλά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 2810280389 ή

συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας.

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας στις ακόλουθες περιπτώσεις:
α) Πριν την αποστολή του προϊόντος – Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή 
e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@thehobs.gr ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο 2810280389 08:00-14:00, Δευτέρα έως Παρασκευή
β) Μετά την παραλαβή του προϊόντος μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για υπαναχώρηση, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος.
 
Διευκρινίζεται, ότι για να προχωρήσετε στην δωρεάν επιστροφή προϊόντος πρέπει το προϊόν να βρίσκεται στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκε χωρίς φθορές και να είναι πλήρες, εντός της αρχικής συσκευασίας του. Όλα τα υποδήματα πρέπει να δοκιμάζονται σε τάπητα για την αποφυγή φθορών. Επίσης, το προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να συνοδεύεται και από όλα τα απαραίτητα παραστατικά που λάβατε με την παραλαβή του.


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ


Παρασύρη Χριστίνα

Δερμάτινα Είδη

Χατζημιχάλη Γιάνναρη 8, Ηράκλειο 71202

Τηλ. 2810280389

ΑΦΜ 078712654

ΔΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ